SPORTMINUTE

Τα… περάματα του Παράσχου

Ποιες ήταν οι εξτρίμ επιλογές του στο φιλικό με τον Ατρόμητο
Τα… περάματα του Παράσχου

Γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να δοκιμάζεις πράγματα και ο Γιώργος Παράσχος το έκανε στο έπακρο. Μέχρι και τον Κονέ σε θέση κεντρικού αμυντικού -αναγκαστικά- είδαμε μετά την έξοδο του Ναδάλες στο ματς με τον Ατρόμητο. Παρεμπιπτόντως, ο Ισπανός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το Περιστέρι, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Τη Δευτέρα (19/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά στη Ριζούπολη λένε πως το πολύ να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες.

Το ένα πείραμα του Παράσχου ήταν ότι χρησιμοποίησε τον Μάατσεν σε θέση δεξιού μπακ. Ούτως ή άλλως έχει ξεκαθαρίσει πως για εξτρέμ δεν τον υπολογίζει πλέον αφήνοντάς τον διαρκώς εκτός αποστολής. Οι απόψεις διίστανται. Σε άλλους άρεσε ο Ολλανδός, σε άλλους όχι τόσο. Ήταν πάντως πιο δραστήριος απ’ όσα έχει δείξει στο παρελθόν.

Το δεύτερο πείραμα είχε να κάνει με τον Στόουκς, στον οποίο ζητήθηκε να παίξει ως περιφερειακός έχοντας μπροστά του τον Καστιγέχος. Αυτό δεν άρεσε καθόλου. Γενικότερα αλλιώς περίμεναν τον Στόουκς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και αλλιώς τον έχουν βρει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα… περάματα του Παράσχου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.