SPORTMINUTE

Ψάχνει τον αντί-Τσεχ

Ο Μπερντ Λένο είναι στην κορυφή της λίστας της Άρσεναλ για να αντικαταστήσει τον Τσέχο τερματοφύλακα
Ψάχνει τον αντί-Τσεχ

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», λέει η παροιμία και κάπως έτσι σκέφτονται και στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν βγει στην… αγορά και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στο 36ο έτος της ηλικίας του και η διοίκηση της Άρσεναλ φέρεται να έχει ήδη καταλήξει στον… εκλεκτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», η Άρσεναλ εξετάζει τον Μπερντ Λένο. Ο 26χρονος Γερμανός διεθνής τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν κάνει πολύ καλή χρονιά με τις «ασπιρίνες», όπου μετράει φέτος 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 28 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς για να τον φέρει στην Αγγλία και στο Λονδίνο.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Λένο έχει 280 συμμετοχές από το 2011 μέχρι και σήμερα στο πρωτάθλημα, αφού είναι μονίμως βασικός και μάλιστα σπανίως χάνει παιχνίδι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχνει τον αντί-Τσεχ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.