SPORTMINUTE

«Παρών» ο Αλαφούζος στη συνάντηση για τα τηλεοπτικά!

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, μετά από πολύ καιρό, εκπροσώπησε το «τριφύλλι» σε σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στις ομάδες, που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη.
«Παρών» ο Αλαφούζος στη συνάντηση για τα τηλεοπτικά!

Σ’ αυτά τα 6 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος μας έχει συνηθίσει σε απότομες αλλαγές της στάσης του. Άλλοτε χρηματοδοτούσε την ομάδα, άλλοτε έκλεινε εντελώς την κάνουλα. Άλλοτε δεν ήθελε να έχει καμία σχέση ή εμπλοκή στην ΠΑΕ, άλλοτε ήταν αυτός που έκανε κουμάντο και κινούσε τα νήματα στο παρασκήνιο.

Στο πλαίσιο των εκπλήξεων που κάνει κατά καιρούς, λοιπόν, υπάγεται λογικά κι η πρόσφατη κίνησή του. Ποια είναι αυτή; Ο Αλαφούζος βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα στα γραφεία της Super League, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ομάδων που δεν έχουν υπογράψει, ακόμα, τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πέραν του Παναθηναϊκού, τα υπόλοιπα κλαμπ που συμμετείχαν ήταν ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Λαμία, η Κέρκυρα, ο Πλατανιάς, ο Απόλλων Σμύρνης η Ξάνθη και ο Άρης.

Πέραν της Ξάνθης, που αποφάσισε να βαδίσει μοναχικά στο όλο ζήτημα, οι υπόλοιπες ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΦΗ, που μαζί με τον Άρη θα βρίσκονται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου, αποφάσισαν να συστήσουν μία τετραμελή επιτροπή. Η συγκεκριμένη επιτροπή, θ’ απαρτίζεται από τους Αλαφούζο (Παναθηναϊκός), Σπανό (Ατρόμητος), Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης) και Καρυπίδη (Άρης). Στόχος των 4 ανδρών, είναι να τρέξουν το επόμενο διάστημα επαφές με την ΕΡΤ και τη Nova, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για σύναψη συμφωνίας. Μιας και είναι απολύτως απαραίτητο, να βρουν οι 8 ενδιαφερόμενες ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Πάντως επιστρέφοντας, ειδικά, στον Γιάννη Αλαφούζο, δεν μπορεί παρά να προκαλεί εντύπωση, η απόφασή του να παραστεί ο ίδιος, σε μία τόσο κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό συνάντηση. Ότι έχει ενεργοποιηθεί τελευταία, πάντως, είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Παρών» ο Αλαφούζος στη συνάντηση για τα τηλεοπτικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.