Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Εξαγριωμένος ο κόσμος ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ του ALPHA.

Εξαγριωμένος ο κόσμος ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ξεφεύγουν από τα όρια οι καταστάσεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», την οποία παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ALPHA και η οποία καταγράφει υψηλή τηλεθέαση όποτε προβάλλεται.

Διαβάσατε ήδη στο Sportime για τον Χρήστο που βάζει τέλος στον Στέλιο για να τον εκδικηθεί, αλλά και για την πίεση του Αλέξανδρου οδηγεί τον Στρατή να πει τα πάντα για την Μαρίνα.

Τώρα θα μάθετε και τη συνέχεια η οποία είναι ακόμη πιο έντονη και ακραία, καθώς θα δούμε τον εξαφριωμένο κόσμο του Αγρινίου, να ζητά την αποφυλάκιση του Στρατή.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Εξοργισμένος κόσμος ζητά την αποφυλάκιση του Στρατή

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τους δύο πιο ισχυρούς άντρες του Αγρινίου, Στέλιο και Χρήστο, να  βάζουν τον Στρατή στην φυλακή στα νέα επεισόδια της σειράς «Αυτή νύχτα μένει» Δήμαρχος και διοικητής της χωροφυλακής αναζητούσαν μαζί κοινού στοιχεία προκειμένου να «χώσουν» τον Στρατή μέσα «για τα καλά».

Εν τέλει όμως τα γεγονότα θα «τρέξουν» πιο γρήγορα από εκείνους, καθώς ένας καβγά στο μαγαζί θα έχει ως αποτέλεσμα την σύλληψη του Στρατή.

Ειδικότερα θα παρακολουθήσουμε τον Στέλιο να γνωστοποιεί στον Χρήστο ότι η χωροφυλακή συνέλαβε του Στρατή με τον πρώτο να εκφράζει την ικανοποίησή του και να νιώθει δικαίωση. Πάντως θα διαπιστώσουμε ότι δεν του αρκεί αυτό και έτσι θα αναζητήσει και άλλους τρόπους, προκειμένου να εκδικηθεί τον Στρατή.

Με τον Στρατή όμως να είναι πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία θα δούμε τον κόσμο να εξαγριώνεται και μάλιστα συγκεντρώνεται έξω από την χωροφυλακή, απαιτώντας την αποφυλάκισή του.

Μια κίνηση που όπως θα δούμε θα προβληματίσει έντονα τον Στέλιο, αναφορικά με τη συμπεριφορά του και την συμβολή του στην σύλληψη του Στρατή, καθώς θα νιώσει τύψεις.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα αλλάξει μετά από αυτό η συμπεριφορά του Στέλιου και του Χρήστου προς τον Στρατή τώρα βρίσκεται στην φυλακή ή θα συνεχίσουν να δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο;