Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Στον αέρα ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με νέα ανατρεπτικά επεισόδια!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από νέες ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες και το Sportime θα σας αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, στοχεύει στην ανάκαμψη στη τηλεθέαση και τα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ.

Η μεγάλη όμως εξέλιξη που σας αποκαλύπτουμε είναι ότι ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας βρίσκεται στον αέρα καθώς μια απρόσμενη τροπή θα φέρει τα πάνω κάτω.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα συγκρουστούν σκληρά μετά και τα όσα ανέφερε ο Σέργιος στον πατέρα του για την επίσκεψη του στη φυλακή προκειμένου να βοηθήσει τον Λάμπρο.

Παράλληλα, ο Ζάχος είναι συγκλονισμένος μετά τα όσα του αποκάλυψε η Ελένη ενώ είναι σκεπτικός στο ενδεχόμενο να την βοηθήσει και πάλι.

Ο Ακύλας αναζητεί με κάθε τρόπο το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Ζωή ενώ σκοπεύει να κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Μελέτη.

Τέλος, οι εχθρού του Λάμπρου και αυτοί που τον οδήγησαν στη φυλακή είναι έτοιμοι να βάλουν μπροστά το σκοτεινό σχέδιο εναντίον του, κάτι που θα τον κάνει να ζήσει για ακόμη μια φορά δύσκολες στιγμές.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες (25/11, 22:00)

Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, φέρνοντας προβλήματα στον Τόλλια.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης.

Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς.