Άγριες Μέλισσες: Καλα καλά το κοινό της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν έχει προλάβει να αποδεχθεί ότι ολοκληρώθηκε και ο 2ος κύκλος και ήδη ρωτάει για τον 3ο!

Άγριες Μέλισσες: Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά ο τρίτος κύκλος του σήριαλ του ΑΝΤ1 δεν θα είναι απλά αντάξιος των δύο πρώτων, αλλά από πάνω θα ακόμη πιο ανατρεπτικός!

Ήδη οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν συνηθίσει το κοινό σε ανατροπές, αποκαλύψεις και ξαφνικούς θανάτους ακόμη και πρωταγωνιστών!

Αναλυτικότερα, στον τρίτο κύκλο οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν στην περίοδο της Χούντας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ontime, ο Ακύλας Μεγαρίτης εγκαθίσταται στο αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι. Ο ήρωας που υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο απόλυτος κακός της τρίτης σεζόν. Σκληρός, χουντικός, φασίστας και επικεφαλής της οργάνωσης των Αβάντων.

Μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών μαζί με τη γυναίκα του. Είναι η Ζωή, μια πανέμορφη γυναίκα, μυστηριώδης χαρακτήρας, η οποία κρύβει κάποια πολύ μεγάλα μυστικά καταπιεσμένος άνθρωπος που έχει πίσω της μια πολύ πονεμένη ιστορία. Στο σπίτι των Σεβαστών μετακομίζουν μαζί με τα δυο παιδιά τους. Θα δούμε τι σχέση έχει ο Ακύλας με το χουντικό καθεστώς στις «Άγριες Μέλισσες», πώς θα ευνοηθεί ο Δούκας από τους συνταγματάρχες και πώς θα συνδεθούν αυτοί οι δύο ήρωες μεταξύ τους.

Το ζευγάρι που θα υποφέρει περισσότερο είναι η Ελένη και ο Λάμπρος. Από ότι φαίνεται το «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» δεν θα ισχύσει σε αυτή την περίπτωση. Η Χούντα θα τους στείλει εξορία στη Λέρο. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς επιστρέφει και διεκδικεί την μεγαλύτερη από τις αδελφές Σταμίρη.

Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η Λενιώ συνεχίζει να τρέφει συναισθήματα για εκείνον, δεν τον ξέχασε ποτέ… Κάπου εκεί, μαθαίνουμε ότι η Ελένη είναι έγκυος. Το ερώτημα που θα μας απασχολήσει είναι ποιος είναι ο πατέρας. Ο Λάμπρος είναι σε άθλια κατάσταση, καθώς υποπτεύεται ότι η αγαπημένη του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάκκαρη: «Ξέσπασε» ο Μητσοτάκης μετά τη μεγάλη πρόκριση (vids)

Μαρία Σάκκαρη: Ζαλίζει το χρηματικό ποσό που θα εισπράξει

Άρης: Συνάντηση κορυφής στην ΠΑΕ ο Καρυπίδης για μεταγραφικά και βελτιωτικά έργα