Τελικά στον κόσμο της σόουμπιζ δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη του. Ακόμα και μια φαινομενικά αυθόρμητη συνάντηση δυο κορυφαίων σταρς στην σκηνή πρέπει να προετοιμαστεί με λεπτομέρεια… παλαμακιού.

Βλέπετε όταν είδαμε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Just The Two of Us όλοι νομίζαμε πως βλέπαμε μια αυθόρμητη στιγμή. Φτασμένες καλλιτέχνιδες και οι δυο, θα φανταζόταν κανείς οτι το μόνο που είχαν συμφωνήσει ειναι πάνω κάτω ποια τραγούδια θα πουν. Οι κινήσεις τους και οι χειρονομίες τους ηταν πολύ καλά “αυθόρμητα” στημένες, κάτι που οι λιγότερο ρομαντικοί το έβλεπαν απο την αρχή, αλλά ήρθε σημερα ο Νίκος Κοκλώνης με τη δημοσίευση του στο instagram να το επιβεβαιώσει

Ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα ανέβασε ένα video που τράβηξε στη βίλα που μένει στη βούλα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Ο γνωστός παραγωγός κατάφερε με τη βοήθεια του Γιώργου Αρσενάκου να πείσουν τα δυο ιερά τέρατα του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, τις δυο αιώνιες αντιπάλους – κατα τον αστικό μύθο – να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Το σημερινό video ήταν ένα απόσπασμα απο την πρώτη τους συνάντηση. Εκεί που πήγαν παγωμένες – σύμφωνα με τον Κοκλώνη – και οι δυο και έσπασε ο πάγος. Ομως αυτό που είδαμε στο video κάτι μας θύμησε. Ηταν ακριβώς ο τρόπος με τον οποίον έκλεισαν την τηλεοπτική τους εμφάνιση λίγες μέρες αργότερα. Τα παλαμάκια, η ένωση των χεριών και το “αυτά” που είπαν και οι δυο.

Τόσο ανάγκη είχαν οι δυο αυτές έμπειρες τραγουδίστριες να κάνουν πρόβα τα… παλαμάκια; Με τόση εμπειρία, τόσα χρόνια στην πλάτη τους, δε μπορούσαν απλά να ανέβουν στη σκηνή και να βγάλουν μια πραγματικά αυθόρμητη αντίδραση και συμπεριφορά; Η πρόβα στα παλαμάκια ήταν για εμάς ακόμα μια “απόδειξη” οτι αυτή η συνεύρεση, που θα εξελιχθεί σε συνεργασία και δισκογραφία, ήταν απλά μια εταιρική ανάγκη.

Δείτε το video απο το Χριστουγεννιάτικο σόου και παρακάτω δείτε το video που ανέβασε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και βρείτε τις διαφορές

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)