Ο Άρης Πορτοσάλτε προφανώς και «τρέφεται» με το να προκαλεί τον κόσμο και φροντίζει καθημερινά να μας πείθει γι’ αυτό!

Αυτός είναι τελικά ο Άρης Πορτοσάλτε. Ένας κυνικός τύπος που πιστεύει ότι διαθέτει την αποκλειστικότητα της αλήθειας

Ο Άρης Πορτοσάλτε προφανώς και «τρέφεται» με το να προκαλεί τον κόσμο και φροντίζει καθημερινά να μας πείθει γι’ αυτό!

Δε ξέρουμε ποια άλλη εξήγηση μπορεί να δοθεί στην έπαρση και την προκλητική συμπεριφορά του Άρη Πορτοσάλτε. Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τις απόψεις του, δε διστάζει να «επιτίθεται» με κυνικότητα σε ανθρώπους που όχι απλώς «τολμούν» να έχουν διαφορετική άποψη απ’ αυτόν αλλά λένε και τα αυτονόητα.

Θα κουνήσει το δάχτυλο σε όλο τον κόσμο, χωρίς να τον ενδιαφέρει η ιδιότητά τους. Αρκεί να πει αυτά που θέλει. Με τον πλέον προκλητικό τρόπο καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση όλων.

Το τελευταίο του «κατόρθωμα» έχει να κάνει με το ότι… αμφισβήτησε τον επιστήμονα, Γιώργο Παυλάκη (Διευθυντής του τομέα Ανθρωπίνων Ρετροιών στο Εθνικό Ινστιτούτο κατά του Καρκίνου στις ΗΠΑ) , ο οποίος τόνισε ότι ο ιός μεταδίδεται και από τους εμβολιασμένους.

Δεν είπε κάτι περισσότερο από το αυτονόητο. Ο ιός μεταδίδεται κι από τους εμβολιασμένους ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το αρνείται ο Άρης Πορτοσάλτε! Κι όμως… Επέμεινε σε αυτό, αμφισβητώντας όχι μόνο τον επιστήμονα αλλά και την… κοινή λογική.

Και μάλιστα με έπαρση και με ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Άρης Πορτοσάλτε είναι αυτός!

«Δεν είναι επιδημία των ανεμβολίαστων, αυτό είναι αποπροσανατολιστικό», είπε ο καθηγητής Γιώργος Παυλάκης και πρόσθεσε: «Η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από μη εμβολιασμένους».

Ε δεν έχει κι άδικο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, προφανώς ως «αρνητής της πραγματικότητας», δεν άλλαζε γνώμη με τίποτα και μάλιστα με… ύφος τόνισε στον κ.Παυλάκη περί καραντίνας.

«Εμείς οι εμβολιασμένοι γιατί να κλείσουμε; Επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί η μειονότητα; Να πάνε να εμβολιαστούν ή να περιμένουν τη μοίρα τους»!

Ο πρόσφατα διεγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ, Άρης Πορτοσάλτε εξακολούθησε την προκλητική του συμπεριφορά αποδεικνύοντας ότι αυτό του δίνει… ζωή: Να αισθάνεται ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα. Κι ας μη συμβαδίζει με την πραγματικότητα τίποτα απ’ όσα λέει.