Το GNTM συνεχίστηκε με... πιπεράτες αποκαλύψεις.

Οι αποκαλύψεις μέσα από το «θάρρος ή αλήθεια» που φανέρωσαν τα ζευγάρια του διαγωνισμού.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε απόψε το GNTM που ένα παιχνίδι μεταξύ των διαγωνιζόμενων έφερε αποκαλύψεις!

GNTM: Το παιχνίδι της αλήθειας «φανέρωσε» ορισμένα ζευγάρια που μέχρι τώρα ήταν άγνωστα στο κοινό του STAR. Ειδικότερα, οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονταν σε στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης.

Άλλωστε, όπως διαβάσατε στο σχετικό spoiler το πρόσωπο που μένει εκτός έχει ήδη διαρρεύσει. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως η αποχώρησή αυτή θα ερχόταν πιο σύντομα. Τελικά, έκανε την έκπληξη. Ως σήμερα.

Οι παίκτες, πριν ξεκινήσει η δοκιμασία βρήκαν χρόνο για ένα… ξεμούδιασμα. Με χαλαρή και…τολμηρή διάθεση, ξεκίνησαν το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια». Όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν την εμφάνισή τους ορισμένες «πικάντικες» αποκαλύψεις.

Δύο είναι τα ζευγάρια που έγιναν γνωστά, μέσα από το σχετικό παιχνίδι. Μέχρι τώρα ήταν μόνο σε επίπεδο φλερτ. Πλέον, δεν το κρύβουν. Η Όλγα, όταν ήρθε η σειρά της να παίξει, τόνισε πως υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια ανάμεσα τους.

Η Κυβέλη προχώρησε όμως στην ουσιαστική αποκάλυψη, αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια είναι η Όλγα με τον Στυλιανό και ο Ναπολέων με την Ειρήνη. Κάτι που μάλλον δεν έδειξε να… επηρεάζει την Όλγα, που έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο του Στυλιανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το παιχνίδι και τα… αποκαλυπτήρια: 

 

#Tags: