Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω δολοφονεί αυτόν που σκότωσε την κόρη της

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα αποκαλύψουν το έγκλημα που είναι έτοιμη να διαπράξει η Χάιδω!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στην γη της ελιάς καθώς το νέο «Η γη της ελιάς spoiler», αποκαλύπτει πως η Χάιδω είναι έτοιμη να πάρει το αίμα της πίσω και να δολοφονήσει τον άνθρωπο που σκότωσε την κόρη της!

Η τηλεοπτική σειρά του Mega, συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει τη τηλεθέαση για αυτό και το Sportime φροντίζει να σας αποκαλύψει όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Οι ισορροπίες στην Αρεόπολη είναι έτοιμες να αλλάξουν και πάλι με πρωταγωνίστρια την συνήθη ύποπτο Χάιδω Στεφανέα, που είναι αποφασισμένη να βρει ποιος είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον Μάνο Βρεττάκο.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύει να επισκεφθεί στη φυλακή τον Στέλιο Βαφέα προκειμένου να τον πιέσει να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του δολοφόνου κάτι που θα μάθει μόλις του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τότε εκείνη θα κάνει τα πάντα για να συγκεντρώσει αυτό το ποσό για να μάθει τον άνθρωπο που της άλλαξε προς το χειρότερο την ζωή της, πιστεύοντας πως αυτός είναι ο Στάθης Καπερνάρος.

Σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει ως σύμμαχο και πάλι τον Νικόλα που του ζητά να της βρει μια καραμπίνα αλλά και να προσέχει τον Φίλιππο.

Η Χάιδω βρίσκει τα χρήματα τα οποία και παραδίδει στον Βαφέα που της αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό του άντρα και της κόρης της.

Τότε, τον ρωτάει ποιος ήταν ο λόγος που η κόρη της έπεσε νεκρή με εκείνον να της απαντάει πως έγινε ως αντίποινα.

Πλέον η Χάιδω είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και κρατώντας την καραμπίνα θα αναζητήσει τον άνθρωπο αυτό τον οποίο και θα σκοτώσει, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αίματος στην Μάνη.