Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» θα αποκαλύψουν που πήγαν τα χρήματα της Άννας.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται να είναι και τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» και το Sportime είναι εδώ για να σας ενημερώσει με ένα νέο  «Η γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζεται και έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που της χαρίζει μοναδικές πτήσεις στη τηλεθέαση, τη στιγμή που εσείς μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Οι νέες όμως εξελίξεις θα φέρουν ανατροπές καθώς πολύ σύντομα θα δείτε τον Αποστόλη να ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας.

Η Αρετή που θα υποβληθεί στην πολυαναμενόμενη επέμβαση θα νιώσει ανακούφιση και πλέον βλέπει με άλλο μάτι την ζωή.

Για αυτό τον λόγο αποφασίζει να αλλάξει το στυλ της και να αγοράσει καινούργια ρούχα και έτσι ζητάει τη βοήθεια της Μυρτάλης για να το πετύχει.

Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να προσεγγίσει την Αντιγόνη έστω και αν εκείνη είναι ακόμη επιφυλακτική μαζί του ενώ η συμπεριφορά της Χάιδως, αναγκάζει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο να πάνε στο σπίτι της για να μιλήσουν μαζί της, με τις όποιες διαφορές τους να δείξουν πως μπαίνουν στην άκρη.

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος ανησυχεί μετά τα νέα του γραφολόγου για την διαθήκη που συνεχίζει να αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο για τον ίδιο.

Τέλος, η Μαργαρίτα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ καθώς ο Αλέξης είναι έτοιμος να βγει από την ψυχιατρική κλινική όπου και νοσηλευόταν, σε μια εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» (24/11, 21:00)

Ο Δημήτρης κάνει στον Ανέστη μια πρόταση στην οποία δύσκολα θα αντισταθεί, αφού βλέπει ότι θα βγάλει «εύκολα» χρήματα.

Ο Στάθης παίρνει τηλέφωνο την Ιουλία και από τον διάλογό τους διαφαίνεται ο έρωτάς τους που τους οδηγεί, γι’ ακόμα μια φορά, σε αδιέξοδο.

Οι απαγωγείς του μωρού της Ισμήνης εμφανίζονται πάλι και η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος.