Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια:  Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς.

Η σειρά μυθοπλασίας του Mega έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό και τα νούμερα στην τηλεθέαση να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Όπως διαβάσατε ήδη στο Sportime, η Ισμήνη εκλιπαρεί την Αλκμήνη, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχονται ο Δημοσθένης και η Μυρτάλη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης βάζει λόγια στη Μυρτάλη για να την τελειώσει επαγγελματικά

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκότωσε ο άνδρας της.

Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Ασπασία συναντά στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της.

Εκεί, ο Δημοσθένης της βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: