ΤΩΡΑ 16:44 • Ξάνθη: Ήθελε και Κώτσιο ο Τεννές, αλλά «κάηκε» 16:42 • Άλεξ Αντετοκούνμπο: Κατέθεσε αίτημα για την ελληνική ιθαγένεια 16:27 • MasterChef 5 spoiler 2/3: Αυτοί πάνε στον τάκο (vid) 16:10 • Αγγέλου: Άλλαξε την εικόνα του Ιωνικού 15:55 • Καγκάβα: «Ο Κλοπ με έκανε να τον ακολουθώ χωρίς να φοβάμαι τίποτα!» 15:45 • Σαραϊδάρης: «Το γκολ του Βαρέλα έπρεπε να μετρήσει… ενώ του Εμβιλά όχι» Sportime Latest News

Η Κλειώ Δενάρδου σε μια μοναδική «Κατάθεση Ψυχής»


Λευτέρης Παυλίδης

Η Κλειώ Δενάρδου σε μια μοναδική «Κατάθεση Ψυχής»


Κλειώ Δενάρδου: Μια αηδονόλαλη του ελαφρού τραγουδιού φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Ο λόγος για την ξεχωριστή Κλειώ Δενάρδου, προσωπικότητα του λεγόμενου ελαφρού τραγουδιού, με πλούσια δράση και συνεργασίες στα χρόνια του ’60 και ’70 αλλά και στις επόμενες δεκαετίες, φτάνοντας μέχρι και τις μέρες μας.

Από λάθος στον προγραμματισμό, είχαμε γράψει πως την Κυριακή το μεσημέρι στις 2 η ώρα , στην «Κατάθεση Ψυχής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης στο Κανάλι της Βουλής, θα παρουσιάζονταν το πορτραίτο του Θανάση Πολυκανδριώτη.

Η εκπομπή που προβλήθηκε ήταν τελικά αυτή με την Κλειώ Δενάρδου και η οποία επαναπροβάλλεται σήμερα μισή ώρα μετά μεσάνυχτα (ξημέρωμα Τρίτης).

Η πορεία της Κλειώ Δενάρδου, απ’ τη ωδείο και την πρώτη εκτέλεση της «Μαργαρίτας Μαγιοπούλας» στα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, στα κοσμικά κέντρα της Πλάκας, στο… «Που να ‘ναι ο ίσιος σου Θεέ» που την χαρακτήρισε.

Και μαζί της Οικονομίδης, Πλέσσας, Μαρούδας, Γιοβάννα, Βάνου, Βογιατζής, Βλαχοπούλου αλλά και Ζαμπέτας, Δούκισσα, Μαρινέλλα καθώς και η πρόσφατη σύμπραξή της με τον ανιψιό της Αλέξανδρο Καψοκαβάδη (Ματ σε 2 Υφέσεις) στο τραγούδι «Το πικρό».

Μη χάσετε την «Κατάθεση Ψυχής» της Κλειώς Δενάρδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης σε μία μοναδική «Κατάθεση Ψυχής»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras