Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει για τη σχέση της Ελπίδας με τον Ιάσωνα

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Ήλιος», συνεχίζει να καθηλώνει και σε νέα ώρα (17:30) και το Sportime έχει το νέο μεγάλο «Ήλιος spoiler» που θα ανατρέψει τα πάντα.

Αφού πρώτα διαβάστε για όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ που έχει κερδίσει μια από τις πρώτες θέσεις στη τηλεθέαση, σήμερα σας αποκαλύπτουμε τις νέες εξελίξεις.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτές θα είναι για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης που θα μάθει το κρυφό μυστικό που έχει η Ελπίδα και αφορά την σχέση της με τον Ιάσωνα, η οποία και θα αποκαλυφθεί.

Παράλληλα, ο Δημήτρης θα βιώσει δύσκολες στιγμές καθώς θα απομακρυνθεί από την Αλίκη η οποία του μιλάει πλέον ανοιχτά για χωρισμό και του δίνει τελεσίγραφο πως αν δεν την συγχωρέσει καλύτερο θα ήταν να σταματήσουν να είναι μαζί.

Ακόμη, ο Δημήτρης σκοπεύει να πιέσει τη Νάντια για να του αποκαλύψει την περιγραφή του ανθρώπου που φέρεται να κρύβεται πίσω από τα στυγερά εγκλήματα.

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει όταν θα αποφασίσει να μπει σε ένα φόρουμ για κακοποιημένες γυναίκες.

Τέλος, ο μικρός Χάρης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις καθώς η υγεία του φαίνεται πως είναι σε ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο σημείο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος» (24/11, 17:30)

Ο Δημήτρης και η Νάντια καταφέρνουν να φτάσουν κρυφά στην Καβάλα… Η Ελένη, η Λήδα και η Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης.

Ο δικηγόρος κατηγορίας, όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται και φέρνει την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση.

Ο Πέτρος χάνει τις αισθήσεις του στο μπαρ και τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Λήδα εκφράζει την ανησυχία της στον Διοικητή.

Πιστεύει πως πίσω από τη δηλητηρίαση του Πέτρου πρέπει να βρίσκεται ο γιος του Μενέλαου.