Το MasterChef 5 τελείωσε και για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού γυναίκα ήταν αυτή που σήκωσε το τρόπαιο. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Έπειτα από πέντε μαγειρικές δοκιμασίες η Μαργαρίτα συγκέντρωσε βαθμούς και αναδείχθηκε η έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά τον τίτλο του MasterChef.

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία και ο νικητής κρίθηκε στο νήμα. Η Μαργαρίτα συνολικά συγκέντρωσε 38 βαθμούς, ενώ ο Διονύσης 37.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά τον διαγωνισμό, αλλά και το Silver Award των 10 χιλιάδων ευρώ!

Η Μαργαρίτα έφυγε πλουσιότερη κατά 60 χιλιάδες από το ριάλιτι μαγειρικής και το πιο σημαντικό κέρδισε την αγάπη και τη συμπάθεια του κόσμου! Γιατί έδειξε τον πραγματικό, τον αληθινό της χαρακτήρα και δεν μας απογοήτευσε σε καμία στιγμή του διαγωνισμού.

Ο νέος κύκλος έρχεται και ομάδα που κερδίζει φαίνεται πως δεν αλλάζει! Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)