Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν ο φιναλίστ του MasterChef 5 και βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλους και για όλα. Τι είπε για τη σχέση του με την Ανούς.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν ο παίκτης από το MasterChef που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια για το παρελθόν του, αλλά και για τις υβριστικές αναρτήσεις του στο Facebook κατά του ΠΑΟΚ. 

Ως είθισται όλοι οι παίκτες πέρασαν από την πρωινή εκπομπή του Star και ο Διονύσης αρχικά είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα. Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

 

Μιλώνας για την εκρηκτική σχέση του με τη Μαρίνα Ντεμολλάι, σημείωσε ότι: «Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, “όντως τώρα;”. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική».

Αναφορικά με το χαρακτήρα του και τα όσα έλεγε στην κάμερα της παραγωγής του MasterChef, ο Διονύσης είπε: «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».

Για τη σχέση του με την Ανούς τόνισε: «Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά. Δεν θα μιλήσουμε για έρωτες ζωής… Γενικά είμαι πολύ αυθόρμητος. Δεν κρύβω συναισθήματα, αν τα έκρυβα δεν θα ήμουν και άνθρωπος. Είμαι εκδηλωτικός, οπότε γιατί όχι;

Με την Ανούς ξεκίνησε η ιστορία στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι… Ένα φλερτ… Κάποιες ερωτήσεις, κάτι δικά μας που είχαμε εκεί μέσα… Και με πιάνει ένα βράδυ και μου λέει “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” και της απαντάω “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί της έκανα το κλικ. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί».