Η Μαργαρίτα είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef, αποκαλύπτοντας τι σκοπεύει να κάνει με το έπαθλο που πήρε.

Η Μαργαρίτα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef, γράφοντας μάλιστα ιστορία καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά το εν λόγω έπαθλο.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στον Διονύση, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να πάρει τελικά το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star «Η Φωλιά του Κου Κου», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχέδια που έχει κάνει, αλλά και το που σκοπεύει να επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε.

«Το σκεφτόμουν πάντα. Έλεγα αν κάποια στιγμή κάνω κάτι, θέλω να είναι ζαχαροπλαστείο. Ενώ είμαι μαγείρισσα, είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα σχέδια τα τωρινά, είναι να είμαι δίπλα σε έναν σεφ και να μάθω. Γιατί έχω να μάθω πάρα πολλά. Το να ανοίξω μαγαζί, δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι έτοιμη. Το καταλαβαίνω, το νιώθω. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να δουλέψω σε κουζίνες, να μάθω πράγματα δίπλα σε σεφ. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και λίγο στο εξωτερικό. Αυτό που μου λείπει είναι η εμπειρία να δοκιμάσω, να ταξιδέψω, να δω κάτι διαφορετικό από την Ελλάδα».

Το… πλάνο για το ζαχαροπλαστείο μόνο τυχαίο δεν είναι πάντως, αφού και ο σύντροφός της Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης, ενώ σύντομα αναμένεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Διαβάστε επίσης: 

Ευγενία Σαμαρά: Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα

Masterchef Τελικός : «Πείτε της να σκάσει» – Ο Διονύσης έβγαλε τον κακό του εαυτό

MasterChef – τελικός: «Κάγκελο» ο Κοντιζάς στο επεισόδιο – Δείτε τι έγινε (video)