Το MasterChef 5 έριξε αυλαία, με τον Πάνο Ιωαννίδη να είναι… απολαυστικός στις δηλώσεις του μετά τον τελικό.

Το MasterChef έφτασε στο τέλος του, με την Μαργαρίτα να γίνει η πρώτη γυναίκα που νικάει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά του Κου Κου» μετά τον μεγάλο τελικό και ήταν απολαυστικός.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει το βίντεο που έγινε Viral με πρωταγωνιστή τον συνάδελφό του Σωτήρη Κοντιζά, για το κυκλοφοριακό της Πάτρας. Το βίντεο αφορά την καμπάνια του Δήμου Πατρέων το 2007-2008 για το κυκλοφοριακό. Ψάχνοντας… Ιάπωνες για το καστ ο Σπύρος Ματθαιοπουλος βρήκε … λύση μέσω ενός φίλου του παραγωγού που του σύστησε τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν ενημερώθηκε ότι χρειαζόταν και ένας άντρας, έφερε από την Αθήνα τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης με αρκετή δόση χιούμορ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχει πολύ πλάκα. Καταρχάς είναι ο Σωτήρης με μαλλί. Έχει μπει στο ρόλο του Μπρους Λι, το βλέπαμε στο καμαρίνι και γελούσαμε. Πάντα είχε ταλέντο ο Σωτήρης. Και για ηθοποιός και για παρουσιαστής και για μάγειρας. Εντάξει για μάγειρας όχι και τόσο αλλά για τα υπόλοιπα το χει σίγουρα».

Διαβάστε επίσης: 

Ευγενία Σαμαρά: Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα

Masterchef Τελικός : «Πείτε της να σκάσει» – Ο Διονύσης έβγαλε τον κακό του εαυτό

MasterChef – τελικός: «Κάγκελο» ο Κοντιζάς στο επεισόδιο – Δείτε τι έγινε (video)