×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Netflix: Ακύρωσε τουρκική σειρά λόγω ομοφυλόφιλου χαρακτήρα


Γεωργία Τσιαρλή

Netflix: Ακύρωσε τουρκική σειρά λόγω ομοφυλόφιλου χαρακτήρα


Το Netflix ακύρωσε μια τουρκική δραματική τηλεοπτική σειρά, αφού η κυβέρνηση ζητούσε επίμονα να αφαιρεθεί ένας χαρακτήρας ομοφυλόφιλου.

Τα γυρίσματα της σειράς, με τίτλο «If Only», η οποία πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας που είναι δυστυχισμένη στον γάμο της και ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, επρόκειτο να ξεκινήσουν σύντομα, ώσπου το Netflix αποφάσισε τη ματαιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Netflix: Αποκάλυψε τις δέκα καλύτερες ταινίες της ιστορίας του!

«Το Netflix παραμένει βαθιά αφοσιωμένο στα μέλη μας από την Τουρκία και τη δημιουργική κοινότητα στην Τουρκία», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου σε ένα email, όπου επιβεβαιώνει, επίσης, την απόφαση να σταματήσει τα γυρίσματα.

Η Ece Yorenc, δημιουργός του «If Only», δήλωσε στην τουρκική ιστοσελίδα Altyazi Fasikul: «Λόγω ενός γκέι χαρακτήρα, δεν χορηγήθηκε άδεια για τη μαγνητοσκόπηση της σειράς και αυτό είναι πολύ τρομακτικό για το μέλλον».

Ο Mahir Unal, εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ερντογάν, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των Financial Times, αναγνώρισε την Κυριακή ότι οι Αρχές είχαν θέσει ζητήματα για κάποια σενάρια του Netflix. «Πρέπει δηλαδή να ζητήσουμε συγγνώμη από το Netflix;» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Τι θέλουν από εμάς; Πρέπει να ευλογήσουμε ό,τι κάνει το Netflix, να το βρούμε σωστό και να το αγιοποιήσουμε;».

Ο Ilhan Tasci, μέλος του κόμματος της αντιπολίτευσης της Τουρκίας, καταδίκασε την παρέμβαση, κατηγορώντας την κυβέρνηση Ερντογάν ότι «προσπαθεί να επιβάλει την άποψή της σε ολόκληρη την κοινωνία».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Sportime News