Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha, ο Παράδεισος των κυριών αποτελεί το νέο δυνατό «χαρτί» σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, με τις εξελίξεις που έρχονται να συγκλονίζουν!

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Δονάτος πάει να σκοτώσει τον Χρηστίδη, ενώ στο επίκεντρο αυτή τη φορά θα βρεθεί μεταξύ άλλων η Μιράντα, καθώς βοηθάει τη Ματούλα βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Παράλληλα, ο Ντίνος έπειτα από τον χωρισμό του με την Αμαλία, αλλάζει στάση απέναντί της.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα προσεγγίζει ξανά την Ματούλα – Ανατροπή στη συμπεριφορά του Ντίνου

Επεισόδιο 44

Η επίσκεψη της Αμαλίας στην Όλγα γεννά ερωτηματικά στον Πάρη ο οποίος δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου.

Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα ενώ ο Ντίνος μετά το χωρισμό του από την Αμαλία δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους.

Ποια είναι η απρόσμενη συνάντηση που περιμένει τη Μιράντα;

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών»και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς