Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο 78ο έτος της ηλικίας και ότι πλέον χρειάζεται «π» για να περπατήσει, ο Πελέ παραβρέθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διεξήχθη στο Σάο Πάολο. Ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το αγαπημένο του άθλημα και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ είπε ότι...

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο 78ο έτος της ηλικίας και ότι πλέον χρειάζεται «π» για να περπατήσει, ο Πελέ παραβρέθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διεξήχθη στο Σάο Πάολο. Ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το αγαπημένο του άθλημα και μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ είπε ότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο, μέχρι να ξεπεράσει κάποια προβλήματα και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. «Είμαι καλά, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία», είπε ο χαμογελαστός.

Ο Πελέ ρωτήθηκε για τους τρεις κορυφαίους αυτή την στιγμή και χωρίς δισταγμό απάντησε ότι είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ. Μάλιστα τόνισε ότι ο Μέσι είναι αυτή την στιγμή, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. «Προέρχομαι από μία πόλη που λέγεται Τρεις Καρδιές και έχω μία για καθένα από τους τρεις ποδοσφαιριστές που ανέφερα, τους οποίους θεωρώ αυτή την στιγμή τους καλύτερος στον κόσμο». Πάντως, όταν ρωτήθηκε, ποιον θεωρεί ως τον κορυφαίο όλων των εποχών, απάντησε με χιούμορ: «θα διάλεγα τον Μαραντόνα, αλλά τότε θα νευρίαζε πολύ η μητέρα μου, οπότε θα επιλέξω τον Πελέ!».