Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια πλεκτάνη του Γιώργη σε Νάντια – Νικηφόρο

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια πλεκτάνη του Γιώργη σε Νάντια – Νικηφόρο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια πλεκτάνη του Γιωργή σε Νάντια – Νικηφόρο

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να δώσει μία ευκαιρία στην σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος.

Ο Ευθύμης αναθέτει στο Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στο Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση.

Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στο γιο της και την Αργυρώ… Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει επιτέλους από πού πηγάζει η προκατάληψή της.

Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό.

Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες…

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Αντώνης οδηγεί την Μαρίνα σε αδιέξοδο!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βάζει στον «πάγο» την Αργυρώ – Η Καλλιόπη κάνει άνω κάτω το σπίτι του Μαθιού

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σοκ για τη Βασιλική! Ο Ευθύμης της λέει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια πλεκτάνη του Γιώργη σε Νάντια – Νικηφόρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα