Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την συνέχεια του ριάλιτι αποκαλύπτοντας πολλά από όσα θα δούμε.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του Survivor 4 Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει φλερτ μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων όταν είχαμε τα επεισόδια με τις ανάμικτες ομάδες από τις δύο χώρες. Γενικότερα ανέλυσε γιατί στο επεισόδιο της Κυριακής (13/6) θα γίνει… χαμός!

Επίσης ο Λιανός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι το νέο Survivor θα αρχίσει γυρίσματα στις 12 Αυγούστου «με έπαθλο στην  Παναγία της Τήνου», ενώ αναφέρθηκε και στην… καψούρα της Αϊσέ με τον Γιώργο Κορόμι.

Συγκεκριμένα είπε οτι μια Τουρκάλα παίκτρια είπε ότι οι Έλληνες είναι πιο ωραίο από τους Τούρκους, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: ««Σε έναν αγώνα μικτό με τους Τούρκους για ένα τρομερό έπαθλο, πολύ ωραία ταξίδι που θα παίξει την Κυριακή (13/6) μια Τουρκάλα είπε πως οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ πιο όμορφοι από τους Τούρκους! Και έγινε ο κακός χαμός! Την περιμένουν στην γωνία οι Τούρκοι, ξενέρωσαν πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λιανός και πρόσθεσε:

«Αυτή έχει καψούρα τον Κόρο, ο οποίος έχει σχέση έξω όμως. Έχει πει ανοιχτά μία Αϊσέ είχε πει στον Κορόμι “τι Έλληνας αρχαίος Θεός είσαι εσύ;” και τέτοια. “Τα μάτια σου, τα μαλλιά σου, το σώμα σου, είσαι ξανθός” κτλ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League: Με κόσμο αλλά μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Survivor: Με αυτό το μουσικό σχήμα κλείνει ο Τριαντάφυλλος – Το «χρυσό» πενταετές συμβόλαιο