×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Toύρκος ναύαρχος: Προσοχή! Τώρα είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να μας χτυπήσει


Διονύσης Αντωνέλλος

Toύρκος ναύαρχος: Προσοχή! Τώρα είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να μας χτυπήσει


Τούρκος ναύαρχος: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει στην Άγκυρα ναύαρχος ε.α. ο οποίος τονίζει ότι τώρα έχει την δυνατότητα η Ελλάδα να προκαλέσει βλάβη στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Φαχρί Ερενέλ, η Ελλάδα γνωρίζει ότι σε «10 χρόνια δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει τον τουρκικό στρατό».

Όπως αναφέρει, στο τέλος του τρέχοντος έτους θα αρχίσει να παραλαμβάνει η Τουρκία τις νέες φρεγάτες της, εκ των οποίων έξι βρίσκονται σε αναμονή παράδοσης, κορβέτες, μίνι υποβρύχια και drones, δεδομένα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες υπέρ της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. τονίζει ότι με τα εξοπλιστικά προγράμματα ύψος 10 δισ. που θα τρέξει η Ελλάδα καθώς και με την αγορά των Rafale, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα καταφέρουν να κλείσουν την ψαλίδα με την Τουρκία, μία ψαλίδα όπου όμως σύμφωνα με τον ίδιο στη συνέχεια θα συνεχίσει να ανοίγει λόγω τόσο του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας όσο και εξαιτίας της δημοσιονομικής κρίσης που έχει να αντιμετωπίσει η Αθήνα (σ.σ. οι Γερμανοί ανέφεραν μόλις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός το εξοπλιστικό πρόγραμμα των 10 δισ. πως χρειάζεται προσοχή γιατί αυτά τα χρήματα θα πήγαιναν αλλού, εννοώντας την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους).

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras