Θέση για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τη σπουδαία απόφαση, που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να μην παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό…» συμπλήρωσε ο Βασίλης Χαραλαμποπουλος, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τον Άρη Σερβετάλη στη σειρά του Mega, Είσαι το Ταίρι μου.