×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ζαγκλής: Το μήνυμά του για την τραγωδία στη Βηρυτό


    Μαντώ Καψάλη

Ζαγκλής: Το μήνυμά του για την τραγωδία στη Βηρυτό. Ο Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε το δικό του μήνυμα για την...


Ο Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανύποπτη τραγωδία που συνέβη στην Βηρυτό. 

Ο Ανδρέας Ζαγκλής αναφέρει στο μήνυμά του:

«Καλησπέρα…

δυστυχώς ο κόσμος υποφέρει από ακόμα ένα μοιραίο χτύπημα και αυτή τη φορά είναι ο Λίβανος και η Βηρυτός που πλήρωσε με αίμα και δάκρυα δεκάδες χαμένες ψυχές και χιλιάδες τραυματισμένες.

Το θέαμα της έκρηξης στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου είναι σοκαριστικό, τα συντρίμμια έχουν καλύψει το λιμάνι της Βηρυτού και τις γύρω περιοχές σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Ανάμεσα στα κτίρια που επλήγησαν ήταν και το γραφείο της FIBA στη Βηρυτό, που έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, παρότι βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το επίκεντρο της φονικής έκρηξης, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, που έρχονται από το Λίβανο, θραύσματα τζαμιών που κατέρρευσαν στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας Αντρανικ τραυμάτισαν παριστάμενους.

Σε μία ανάρτησή του στο Instagram, ο γενικός γραμματέας της FIBA έγραψε:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Βηρυτό πέρσι, γνώρισα μία πολυπολιτισμική πόλη με πολύ έντονο παλμό, που αγαπά το μπάσκετ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους εξαιτίας της έκρηξης και των οικογενειών τους.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα standing ovation κι αυτό, τώρα, είναι αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα που δείχνουν οι Λιβανέζοι φίλοι μας και ανάμεσα τους οι εξαιρετικά ικανοί άνθρωποι της Λιβανέζικης Ομοσπονδίας.

Το Ασιατικό γραφείο μας, που εδρεύει την Βυρητό, υπέστη ζημιές, αλλά όλο το προσωπικό είναι ασφαλές και υγιές»

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα