×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αντσελότι: «Το ποδόσφαιρο να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη» (vid)


Sportime Team

Αντσελότι: «Το ποδόσφαιρο να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη» (vid)


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ : Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Με αφορμή τον αγώνα που διοργάνωσε η UEFA με τα Ηνωμένα Έθνη στην Ελβετία, που είχε ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά με αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές σε όλο τον πλανήτη, μίλησε στο Sportime.gr, ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι «θρύλοι» των παιδικών μας χρόνων «ξαναζωντάνεψαν» (pics& vids)

Ο Ιταλός τεχνικός με την σπουδαία καριέρα σε Μίλαν, Τσέλσι, Ρεάλ και Μπάγερν αναφέρθηκε σε αυτή την σπουδαία αναμέτρηση, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να το ποδόσφαιρο να προσφέρει και με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο.

Νικοπολίδης: «Ένα παιχνίδι χαράς και απόλαυσης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα στην Ελβετία:

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί ήταν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Είχαμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε το ίδρυμα της UEFA για ένα ζήτημα πολύ σοβαρό σε όλο τον κόσμο, τον αυτισμό στα παιδιά. Επομένως είμαι περήφανος και αισθάνομαι τιμή που βρέθηκα εδώ».

Για το ρόλο του ποδοσφαίρου:

«Έχει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μπορεί να φέρει κοντά τον κόσμο. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα ο αθλητισμός βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνει κοντά κόσμο από διαφορετικές θρησκείες, με διαφορετικές πολιτικές καταβολές. Ενώνονται υπό τη σκέπη του αθλητισμού».

Για το αν πρέπει να υπάρχει περισσότερη διαφάνεια στον αθλητισμό:

«Σίγουρα ναι. Είναι ένα πολιτικό πρόβλημα του αθλητισμού. Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού θέλουμε να μείνουμε άνθρωποι του αθλητισμού».Sportime News