×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ευρωεκλογές: Μια μέρα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη


    Sportime Team

Ευρωεκλογές: Μια μέρα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη


Ευρωεκλογές: Όταν αποφασίζεις να εμπλακείς με την πολιτική, η ζωή όπως την γνώριζες αλλάζει ριζικά. Εκτός από τη δημοσιότητα, εγκυμονούν και ύπουλα χτυπήματα. Δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Φίλοι μετατρέπονται σε εχθροί και εχθροί σε φίλους. Η πολιτική δεν κάνει διακρίσεις, είτε σε λένε Γιάννη, Γιώργο ή ακόμη και Πέτρο Κόκκαλη.

Τον Πέτρο Κόκκαλη τον πρωτογνωρίσαμε μέσω της ενασχόλησής του με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Τα τελευταία χρόνια, έχει στραφεί προς την ενίσχυση της ελληνικής Startup σκηνής, όντας ένας από τους ιδρυτές της περιβαλλοντικής ΜΚΟ Οργάνωση Γη, αλλά και εμπνευστής του Blue Growth.

Ευρωεκλογές

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, το όνομά του φιγουράρει στα φώτα της… πολιτικής επικαιρότητας, επειδή αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και δήλωσε υποψηφιότητα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου, ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ.

Άλλωστε, η απόφασή του να απαντήσει θετικά στο κυβερνών κόμμα, αποτέλεσε και την αφορμή της παραίτησής του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Πειραιά, αλλά και την έναρξη ενός πολέμου με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αλλά κυρίως με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε ένα ρεπορτάζ που διήρκησε -κυριολεκτικά- 24 ώρες, το RISE TV ακολούθησε και κατέγραψε κάθε κίνηση, κάθε ραντεβού, κάθε συνάντηση και κάθε πτυχή του Πέτρου Κόκκαλη, σε μια τηλεοπτική αποστολή που σκοπό είχε να μπει -για μια μέρα- στα παπούτσια ενός υποψηφίου.

Δείτε το τρέιλερ

Ολη η συνέντευξη εδώ!


Τελευταία Νέα