×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λίβανος στο Sportime: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχα ο Πανιώνιος»


    Συνέντευξη στη Μαντώ Καψάλη

Λίβανος στο Sportime: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχα ο Πανιώνιος»


Είναι ο νεότερος προπονητής της Basket League, αλλά αυτό δεν τον φοβίζει. Ο Γιάννης Λίβανος είναι έτοιμος να ζήσει την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και να κοουτσάρει τον Πανιώνιο.

«Είμαι απόλυτα έτοιμος για την Basket League. Γι αυτόν τον σκοπό δούλευα 17 χρόνια, να κοουτσάρω ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία. Τα όνειρα μου δεν έχουν ταβάνι. Ο Πανιώνιος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχα στην καριέρα μου και δουλεύω ήδη πάρα πολύ σκληρά» τόνισε αρχικά στο Sportime.gr ο Λίβανος.

Σχετικά με την ετοιμότητα του Πανιωνίου για την Basket League είπε: «Ο Πανιώνιος θα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις της Α1, αλλά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.  Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε ανέτοιμοι, ή ότι δεν θα δίνουμε τα πάντα στο παρκέ. Ξεκινήσαμε λίγο αργά τον σχεδιασμό μας και αντιμετωπίσαμε κάποιες απρόοπτες καταστάσεις με παίκτες που αποχώρησαν.

Από εκεί και πέρα έχουμε μάθει να ζούμε με το να προκύπτουν απρόοπτα. Είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Τα παιδιά δείχνουν τη διάθεση να αφομοιώσουν πράγματα και να δουλέψουν και αυτό είναι ότι καλύτερο. Εγώ και οι συνεργάτες μου νυχθημερόν εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο».

Λίβανος: «Δεν μπορείς να ξεγελάσεις το λαό του Πανιωνίου»

Για τις εμπειρίες του από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Ιορδανία 0 κόουτς Λίβανος είπε: « Η Ιορδανία για εμένα είναι η δεύτερη χώρα μου. Δούλεψα εκεί το 2013 στην Εθνική ομάδα και έχω πάρα πολλούς φίλους εκεί. Είναι μια χώρα που την επισκέπτομαι τακτικά. Φοράω ένα βραχιόλι που μου την θυμίζει. Είναι το γούρι μου».

Διαβάστε επίσης: Πανιώνιος 2019-20: Νέο ξεκίνημα με oλικό «λίφτινγκ»

Για την προετοιμασία και τα φιλικά επεσήμανε: «Επιλέξαμε να δώσουμε μια σειρά δυνατών φιλικών γιατί θέλαμε να μπούμε στα βαθιά. Σίγουρα έχουν βγει πάρα πολλά συμπεράσματα και μετά από κάθε φιλικό και προπόνηση εστιάζουμε πάνω στις αδυναμίες μας και τις διορθώνουμε».

Κλείνοντας ο κόουτς Λίβανος έστειλε το μήνυμα του στους οπαδούς του Πανιωνίου: «Ο λαός του Πανιωνίου είναι πολύ μπασκετικός και δεν σίγουρα δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Αν καταλάβουν ότι είσαι καλός θα το εκτιμήσουν, αλλά αν καταλάβουν το αντίθετο θα σε απαξιώσουν. Σίγουρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, αλλά αν υπάρχει μια κινητήρια δύναμη σε μια ομάδα αυτή είναι ο κόσμος. Χωρίς τον κόσμο δεν γίνεται τίποτα. Εμείς κάνουμε τα πάντα για τον Πανιώνιο νύχτα- μέρα. Μακάρι να είναι κοντά μας και να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να τους δώσουμε τις χαρές που τους αξίζουν».


Τελευταία Νέα