Ο Ολυμπιακός έχει προτάσεις για τον Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει από Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και φυσικά την Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί το σοβαρό ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου και από Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε, Μπεσικτάς και Μπασακσεχίρ.

Ο 25χρονος Νιγηριανός εξτρέμ μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά στη γειτονική χώρα δεν έχει ξεχαστεί.

Ο Ονιεκούρου είχε ένα πέρασμα 1,5 χρόνου και μάλιστα η Γαλατά είχε δαπανήσει μόνο σε loan fee στη Μονακό περίπου 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι ένας παίκτης που είχε σοβαρή παρουσία στη Super Lig της Τουρκίας και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά.

Ακόμα, ωστόσο, ο 25χρονος winger έχει κινηθεί στα ρηχά και τα 21 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ το δείχνουν. Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει δαπανήσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Μονακό και δεν σκοπεύει να τα αφήσει να πεταχτούν.

Στην Τουρκία ανέφεραν περί πρότασης 2,5 εκατομμυρίων από την Μπασακσεχίρ και τον Ολυμπιακό να ζητά 4,5, αν και αυτό φαντάζει λίγο υπερβολικό. Δηλαδή να έχει κάνει τόσο μεγάλη πρόταση η «Μπασάκ».

Από την στιγμή μάλιστα που ήδη έχει κλείσει τον Αιγύπτιο ακραίο Τρεζεγκέ μόλις επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από την Μπασακσεχίρ αλλά όχι σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα.

 

Δεν είναι, όμως, μόνο η «Μπασάκ» που θέλει τον Ονιεκούρου. Η Γαλατασαράι, που ποτέ δεν τον έχει ξεγράψει, το ψάχνει ακόμα. Αν θα κάνει κίνηση δηλαδή προς τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, είναι παίκτης που έχει αγαπηθεί από τους οπαδούς της «Τσιμ Μπομ», με την οποία μάλιστα μέτρησε 22 γκολ σε 71 ματς.

Η παρουσία του, ωστόσο, στη Γαλατά έχει κάνει τόσο τη Φενέρ όσο και την Μπεσικτάς να ασχολούνται με τον Ονιεκούρου.

Το κοιτάνε και οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Τουρκίας.

Στον Ολυμπιακό αναμένουν με ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι πως θα ήθελαν να σκάσει μια μεγάλη πρόταση για τον παίκτη.

Αλλά και για δανεισμό δε θα έλεγαν «όχι», αρκεί να γίνει με τους όρους που θα θέσει το Ελληνικό κλαμπ.