Ο Λουτσέσκου και οι αλλαγές που έρχονται στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε κομβικό σημείο, τι κίνηση κάνει για Τεχνικό Διευθυντή, τι γίνεται με Λουτσέσκου και εκκαθαρίσεις

Ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη κατάσταση και στην κουβέντα έχουν μπει και πάλι Τεχνικός Διευθυντής, Λουτσέσκου και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Πρόκειται για τρία διαφορετικά σοβαρά μέτωπα, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας και θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις αν θέλουν στην Τούμπα να μπει και πάλι το τρένο στις ράγες.

Το θέμα Τεχνικός Διευθυντής πονάει πολύ τον ΠΑΟΚ και φαίνεται αυτό από τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι αλλά και από το γεγονός πως δεν είναι λίγοι οι ατζέντηδες που θέλουν να προτείνουν παίκτες αλλά δεν ξέρουν… που.

Προφανώς και μπορούν να πάρουν τηλέφωνο στα… γραφεία αλλά οι δουλειές δεν γίνονται έτσι και επίσης προφανώς θέλουν να μιλήσουν με κάποιο πρόσωπο που θα είναι γνωστός στις διεθνείς ατζέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται να γίνει κάποια κίνηση για Τεχνικό Διευθυντή.

Να παραμείνει δηλαδή το οργανόγραμμα ως έχει με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει ακόμα μεγαλύτερη ενεργό συμμετοχή με την αρωγή πάντα της Μαρίας Γκοντσάρεβα.

Πάντως, δε φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ κινείται ή κάνει επαφές με στέλεχος που να είναι γνωστός στο εξωτερικό και ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τη θέση του Technical/Sports Director ή του Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Αν μη τι άλλο, αν δεν αλλάξει δηλαδή κάτι δραματικά, πρόκειται για μια δυσνόητη απόφαση μια και είναι φανερό από την τραγική αγωνιστική εικόνα, πως το ρόστερ στήθηκε λάθος και η μη παρουσία στελέχους απόλυτα εξειδικευμένου στις μεταγραφές έχει στοιχίσει. Πάντως, αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν πάει για Τεχνικό Διευθυντή.

ΠΑΟΚ – Ο Λουτσέσκου τις μεταγραφές

Το Sportime ανέφερε από το μεσημέρι πως στον ΠΑΟΚ, το πήραν απόφαση και πως έρχονται μεταγραφές και αλλαγές για την αντεπίθεση!

Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κινήσεις και παραπάνω από δύο.

Δε θα αποκτηθεί δηλαδή μόνο δεξί μπακ και δεκάρι αλλά όλα δείχνουν πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.

Επίσης, από το Sportime είχατε ενημερωθεί για το γεγονός πως ο διεθνής Δανός μπακ Στρίγκερ Λάρσεν είναι ο πρώτος στόχος.

Το θέμα είναι πως και εδώ δε θα αλλάξει κάτι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τον πρώτο λόγο για τους παίκτες που θα έρθουν.

Με την ελπίδα όλων βέβαια στην Τούμπα, αυτή τη φορά να πέσει μέσα στις επιλογές του.

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ

Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιοι θα μείνουν αλλά ποιοι θα φύγουν στον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, ο Λουτσέσκου ήταν έξαλλος και ήθελε να μιλήσει με τη διοίκηση. Με τον Ιβάν ή με τον Γιώργο Σαββίδη.

Ήταν έξαλλος με όλους τους παίκτες του σχεδόν.

Είναι δεδομένο πως για πολλούς η κλεψύδρα τελειώνει.

Ακόμα και για παίκτες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ το 2019.

Βέβαια, τη μεγαλύτερη στήριξη τους την παρείχε ο ίδιος ο Ρουμάνος προπονητής.

Αν μη τι άλλο, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Big5.