Ο Αντώνης Τσιφτσής αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Τσιφτσής αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Τσιφτσής έχει κάνει φέτος το ξεπέταγμά του και ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του.

Ο λόγος, φυσικά, για τον 23χρονο (τα κλείνει τον Ιούλιο) τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα των μεγάλων με τις 9 συμμετοχές του στη Super League 1, τη σεζόν 2021-22.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τις 14 Δεκεμβρίου, οπότε και ο Agent Greek σας είχε ενημερώσει για το γεγονός πως ο Τσιφτσής είχε μπει για τα καλά στις ατζέντες του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Από το Sportime άλλωστε είχατε πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον και της ΑΕΚ για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Παρόλα αυτά, οι πρόσφατες εμφανίσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα στη θέση του Στάνκοβιτς «πάγωσαν» προς ώρας τουλάχιστον τις σκέψεις απόκτησης Νο1 στην Ένωση.

Το γεγονός πως η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση, ο Άρης δεν το έχει αποφασίσει, εκμεταλλεύεται ο ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν συντάξει ένα άκρως θετικό report για τον Τσιφτσή και θεωρούν ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Το αν θα γίνει κάτι στις ημέρες που απομένουν έως και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα εξαρτηθεί αν αποχωρήσει ο Ζίφκοβιτς. Αν όχι, τότε η κίνηση για τον 23χρονο πορτιέρε θα μετατεθεί για το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ κινείται από τώρα για την απόκτηση δύο πορτιέρο το καλοκαίρι

Ο Τσιφτσής, πάντως, είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική αντεπίθεση που θέλουν στη Θεσσαλονίκη να συντελεστεί.

Πρόκειται άλλωστε για Έλληνα παίκτη, ύψους 1,91μ. ενώ οι εμφανίσεις του φέτος είναι εξαιρετικές με 10 γκολ παθητικό αλλά και 2 clean sheets.

Διεθνής με την U18, θεωρείται πως έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης ενώ αξιοσημείωτο, όχι αμελητέο αλλά σίγουρα όχι κομβικό πως ο πατέρας του είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως ο Τσιφτσής ανήκει σε μια ομάδα, όπως ο Αστέρας Τρίπολης που δεν κόβει τον δρόμο στους παίκτες προς τα πιο πάνω πατώματα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πουλάει φτηνά. Έχουν ακουστεί διάφορα για την τιμή πώλησης του 23χρονου άσου, ωστόσο, αν ευσταθούν θα κριθεί και από την πορεία των οριστικών συζητήσεων.

Για το τέλος θα πρέπει να τονιστεί κάτι ακόμα. Από το Sportime ενημερωθήκατε πως ο Πασχαλάκης θα μείνει στην Τούμπα μια και δεν προχωράει το θέμα με την Αλ Νασρ. Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει το ότι ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ Ζόσε Μπότο κινείται από τώρα για την απόκτηση δύο πορτιέρο το καλοκαίρι. Από την Ελληνική αγορά ψηλά στη λίστα είναι ο Τσιφτσής, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής ψάχνει εκτός συνόρων για τον έτερο.