Τρελαίνει κόσμο ο Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Χουάν Χοσέ Περέα είναι στην ατζέντα πολλών ομάδων και ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει νέες προτάσεις.

Η ΑΕΚ κέρδισε στους «Ζωσιμάδες» και κράτησε ζωντανή την ευρωπαϊκή της διέξοδο αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων για ακόμα ένα υψηλού επιπέδου ματς στάθηκε και με το παραπάνω καλά και θα μπορεί να λέει ότι το δίκαιο ίσως θα ήταν να πάρει και κάτι παραπάνω από τη συμπάθεια.

Αυτός, που σίγουρα θα αισθάνεται καλά είναι ο Χουάν Χοσέ Περέα. Και μάλλον και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ματς μεταγραφής. Αν αληθεύει και δεν είναι στα όρια της υπερβολής το ότι το αφεντικό της ομάδας ζητάει 7ψήφιο αριθμό για να τον παραχωρήσει, το βράδυ της Δευτέρας ενίσχυσε αυτήν την άποψη.

Ο Περέα ήταν σχεδόν τέλειος

Ο Περέα άγγιξε το τέλειο ματς. Σύμφωνοι, απέναντι σε αμυντική γραμμή όπως αυτή της ΑΕΚ που εκπλήσσει αρνητικά σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν παύει να είναι ένας αγώνας κόντρα σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ντρίπλα στον Ρότα και η πάσα πάρε-βάλε στον Σάλιακα στο γκολ που, μάλλον, δε θα έπρεπε να ακυρωθεί, η εκτέλεσή του στο 1-2 και η σεντερφορίσια κεφαλιά για το 2-3, είναι highlights που μπαίνουν σε DVD μεταγραφής.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Απλά αυτά ήταν που έκριναν και τον αγώνα αλλά δεν τον έγειραν υπέρ της ομάδας του. Έκριναν και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Περέα έδειξε να προσαρμόζεται σε κάθε πλάνο που παρουσίασε ή άλλαξε ο Μεταξάς μέσα στο παιχνίδι.

Είτε παίζοντας κατά συνθήκη αγώνα με φάτσα το τέρμα του Στάνκοβιτς, είτε πηγαίνοντας στα πλάγια, είτε ευρισκόμενος περιφερειακά, είτε με τον Κόντε δίπλα του και σαν στήριγμα.

Ο Κολομβιανός στα 22 του χρόνια όντως μοιάζει ένα πρότζεκτ που μπορεί να προσελκύσει.

Το Sportime έχει αποκαλύψει τις «ματιές» της Βέρντερ και το τσεκάρισμα της ΑΕΚ. Η Ένωση πλέον δύσκολα θα παίξει σε αυτά τα ποσά, οι Γερμανοί που μάλλον επιστρέφουν στην Bundesliga θα είναι σημαντικός παράγοντας.

Αλλά και βάσει μανατζερικού γραφείου και προϊστορίας, δε θα πρέπει να αποκλειστεί να εμφανιστεί σύντομα μια ιταλική ομάδα. Αρέσουν στους γείτονες τέτοια stories.

Με 2.600 λεπτά συμμετοχής ο Περέα έχει γράψει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 29 αγώνες και μοναδική παραφωνία τις 6 κίτρινες που έχει δεχτεί.

 

Το θέμα δημοσιεύτηκε αρχικά στην e-Sportime! Κατεβάστε την e-Sportime 19-4-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.