Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει εύκολα τον Τικίνιο

Ο Τικίνιο έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος από την Τουρκία αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής

Ο Τικίνιο είναι ο Νο1 στόχος της Φενέρμπαχτσε αλλά ο Ολυμπιακός δε σημαίνει πως θα δώσει έτσι απλά τον παίκτη του. Οι φήμες ήταν έντονες το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά τα τελευταία 24ώρα υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω από τον 31χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ.

Από το Sportime ενημερωθήκατε πως σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των εκπροσώπων του Τικίνιο βρέθηκε στην Αθήνα. Και συζήτησε/συζητά με τον Ολυμπιακό.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται στο δρόμο της αποχώρησης. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει έτσι εύκολα να φύγει ο Τικίνιο. Ότι και να γίνει με την υπόθεση του Εράν Ζάχαβι. Αν δηλαδή ο Ισραηλινός επιθετικός έρθει από τώρα στην Ελλάδα, αυτό δε σημαίνει αυτόματα πως αποχωρεί ο Βραζιλιάνος.

Είναι άλλωστε, ανοιχτή ακόμα η υπόθεση με το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Τικίνιο βέβαια κατά την παρούσα μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31/1. Λίγες οι ημέρες αλλά οι επαφές κορυφώνονται. Η πρόταση των Τούρκων έως τώρα δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει κάνει τον Ολυμπιακό να… πετάει την σκούφια του.

Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς και χωρίς να έχουν μπει στην κουβέντα (οι Τούρκοι) για loan fee. Να δώσουν δηλαδή χρήματα για το δανεισμό του Τικίνιο.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως μια τέτοια πρόταση δεν ελκύει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν καίγονται να δώσουν τον Τικίνιο, ωστόσο, αν η Φενέρμπαχτσε αλλάξει τους όρους προσφοράς τότε όλα γίνονται.

Αν δηλαδή κάνουν πρόταση με οψιόν αγοράς ή αν ακόμα καλύτερα υπάρξει πρόταση για υποχρεωτική οψιόν. Ή αν έστω η Φενέρμπαχτσε επιστρέψει με μια πρόταση που θα περιλαμβάνει loan fee.

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό περίμεναν κάτι παραπάνω από τον Τικίνιο αλλά τα 27 ματς με 9 γκολ δεν είναι αμελητέα συγκομιδή έως τώρα. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024 και είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το πάνω χέρι σε αυτή τη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο