VIRAL

Δείτε την Ελληνίδα «θεά» που «μιλάει» στην… στρογγυλή θεά! (vid)

Το 27χρονο μοντέλο φοράει τις ψηλοτάκουνες γόβες και το στενό φόρεμα της, όχι για να βγεί για clubbing, αλλά για να κάνει κόλπα με τη μπάλα και όπως θα δείτε… τα καταφέρνει μια χαρά! Η  Χαριέτ Παύλου (Harriet Pavlou), γεννήθηκε στην Κύπρο αλλά ζει μόνιμα στο Κεντ της Μ.Βρετανίας, είναι μητέρα μιας 5χρονης κόρης και...
Δείτε την Ελληνίδα «θεά» που «μιλάει» στην… στρογγυλή θεά! (vid)

Το 27χρονο μοντέλο φοράει τις ψηλοτάκουνες γόβες και το στενό φόρεμα της, όχι για να βγεί για clubbing, αλλά για να κάνει κόλπα με τη μπάλα και όπως θα δείτε… τα καταφέρνει μια χαρά!

Η  Χαριέτ Παύλου (Harriet Pavlou), γεννήθηκε στην Κύπρο αλλά ζει μόνιμα στο Κεντ της Μ.Βρετανίας, είναι μητέρα μιας 5χρονης κόρης και όταν δεν ασχολείται με το μόντελιγνκ, ανεβάζει βίντεο στο διαδίκτυο επιδεικνύοντας τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες.

Η Ελληνοκύπρια καλλονή εκτός από το youtube και το instagram (όπου μετράει πάνω από 41.000 followers), έχει καθηλώσει θεατές με το ταλέντο της, στα ημίχρονα ποδοσφαιρικών αγώνων της Αγγλίας, όπως στο Έτιχαντ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η νεαρή «μπαλαδόρισσα» έχει βρει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών, αφού την ώρα που κάνει διάφορα «τσαλιμάκια» με την μπάλα φοράει μια ιδιαίτερα «καυτή» περιβολή….

Εκτός από την μπάλα, οι ψηλοτάκουνες γόβες και το στενό φόρεμα είναι μερικά αξεσουάρ, που δεν αποχωρίζεται ποτέ κατά την διάρκεια του σόου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=IPvF3Wef23g

«Παίζω ποδόσφαιρο από 12 ετών περίπου, έπαιξα για τη χώρα – λεγόταν Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την περίοδο. Ξεκίνησα να παίζω για την Άρσεναλ στα 18, αλλά ήταν δύσκολο να ταξιδέψω στο Λονδίνο, επειδή ζω πολύ μακριά, έτσι σταμάτησα να παίζω», είχε δηλώσει παλιότερα στην Daily Mail.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε την Ελληνίδα «θεά» που «μιλάει» στην… στρογγυλή θεά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.