VIRAL

Η τόπλες Φουρέιρα και το «αιχμηρό» σχόλιο για τον Μποτία… (pic)

«Βροχή» από likes και από σχόλια συγκέντρωσε η τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε μια «καυτή» πόζα με τους διαδικτυακούς της φίλους, λίγες μέρες μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision, όπου κατέκτησε τη 2η θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο, με το...
Η τόπλες Φουρέιρα και το «αιχμηρό» σχόλιο για τον Μποτία… (pic)

«Βροχή» από likes και από σχόλια συγκέντρωσε η τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε μια «καυτή» πόζα με τους διαδικτυακούς της φίλους, λίγες μέρες μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision, όπου κατέκτησε τη 2η θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο, με το τραγούδι «Fuego».

https://www.instagram.com/p/Bi2jP65FUTl/?utm_source=ig_embed

Εκτός από τα πολλά σχόλια θαυμασμού, ένα από τα αυτά που ξεχώρισαν ήταν αυτό για τον παίκτη του Ολυμπιακού. «Καλά ο Μποτία θα κάνει τον σταυρό του», σχολίασε κάποιος χρήστης, για την «καυτή πόζα» της τραγουδίστριας.

Δείτε το σχόλιο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η τόπλες Φουρέιρα και το «αιχμηρό» σχόλιο για τον Μποτία… (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.