VIRAL

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το απίστευτα συγκινητικό βίντεο με κομμωτή να ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα.
Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

Στις μέρες μας, η ανθρωπιά και η διάθεση συμπαράστασης δυστυχώς δεν είναι έννοιες αυτονόητες. Με αυτό το σκεπτικό, το παρακάτω βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Το βίντεο λοιπόν δείχνει μια γυναίκα στο κομμωτήριο να ξυρίζει τα μαλλιά της. Η γυναίκα στο βίντεο είναι ασθενής με καρκίνου και φαίνεται να καταρρέει ενώ ο κουρέας της ξύριζε τα μαλλιά.

Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε ήταν αυτό που συνέβη στην συνέχεια. Ο κομμωτής της προκειμένου να της δείξει την συμπαράστασή του ξυρίζει και αυτός το κεφάλι του. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια περιοχή σημειώθηκε το περιστατικό.

https://youtu.be/7f2xC9jjOOM

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.