VIRAL

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Ο διασώστης που έγινε viral εξηγεί τι έβλεπε τη στιγμή που τον έπιασε φακός να κλαίει στα συντρίμμια.
Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Ο διασώστης της ΕΜΑΚ, Γιάννης Παπαγιαννάκης, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φωτογραφίας από την τραγωδία στα Τέμπη, που συγκλόνισε όλους.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στις πρώτες σκληρές εικόνες που αντίκρισε φτάνοντας στον τόπο της τραγωδίας, αλλά και τη συγκλονιστική φωτογραφία που έγινε viral.

«Εκείνη τη στιγμή που με απαθανάτισε ο φακός χωρίς να το γνωρίζω, ήμουν πάνω από τα προσωπικά αντικείμενα μιας κοπέλας: ρούχα, καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα και κομμάτια από τη σάρκα της», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος και μεταξύ άλλων, είπε ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που είχε, ήταν το χειροκρότημα των παιδιών που προπονεί στο κολυμβητήριο, όταν τον υποδέχτηκαν στην πρώτη προπόνηση μετά την τραγωδία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.