VIRAL

Πήλιο: Σημείωμα σε ξενώνα για τα κατοικίδια έγινε viral!

Ένα σημείωμα που ανάρτησε ιδιοκτήτης καταλύματος φιλοξενίας στη Μηλίνα Πηλίου έχει γίνει viral στο ελληνικό διαδίκτυο
Πήλιο: Σημείωμα σε ξενώνα για τα κατοικίδια έγινε viral!

Viral τόσο στη Μηλίνα του Πηλίου όσο και στους κόλπους του διαδικτύου έχει γίνει ένα σημείωμα σε ξενώνα για τα κατοικίδια.

Ειδικότερα, στην πόρτα εισόδου της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης κόλλησε το σημείωμα που καλωσορίζει τα σκυλάκια και τα γατάκια γράφοντας στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα

«Τα κατοικίδιά σας είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το ξενοδοχείο. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που κάπνισε πάνω στο κρεβάτι καίγοντας έτσι τα σεντόνια.

Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που έκλεψε τις πετσέτες από το δωμάτιο και έβαζε τον ήχο της τηλεόρασης πολύ δυνατά ή μάλωνε φωνάζοντας με τον / την σύντροφό του.

Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που μέθυσε και έσπασε τα έπιπλά μας. Οπότε αν ο σκύλος σας ή η γάτα σας μπορούν να εγγυηθούν για εσάς, είστε και εσείς ευπρόσδεκτοι στο ξενοδοχείο επίσης».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήλιο: Σημείωμα σε ξενώνα για τα κατοικίδια έγινε viral!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.