VIRAL

Βίντεο Σοκ: Πήγε να βγάλει selfie με πύθωνα και…

Γλίτωσε… απ’ του πύθωνα τα δόντια! Απίστευτη επιπολαιότητα από άνδρα στη Δυτική Βεγγάζη της Ινδίας, που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από το δυνατό «σφιχταγκάλιασμα» ενός πύθωνα 5,5 μέτρων στο λαιμό του. Ο Σαντζάι Ντούτα, δασοφύλακας της περιοχής κλήθηκε από οργισμένους κάτοικους να σώσει μια κατσίκα που την κατάπινε το γιγαντιαίο φίδι. Πράγματι ο...
Βίντεο Σοκ: Πήγε να βγάλει selfie με πύθωνα και…

Γλίτωσε… απ’ του πύθωνα τα δόντια!

Απίστευτη επιπολαιότητα από άνδρα στη Δυτική Βεγγάζη της Ινδίας, που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από το δυνατό «σφιχταγκάλιασμα» ενός πύθωνα 5,5 μέτρων στο λαιμό του.

Ο Σαντζάι Ντούτα, δασοφύλακας της περιοχής κλήθηκε από οργισμένους κάτοικους να σώσει μια κατσίκα που την κατάπινε το γιγαντιαίο φίδι. Πράγματι ο φύλακας έσωσε την κατσίκα αλλά στη συνέχεια παραλίγο να πληρώσει την υπερβολική σιγουριά του.

Ο Ντούτα έβαλε το φίδι στο λαιμό προκειμένου να ποζάρει σε selfie με τους κατοίκους ως τοπικός ήρωας. Ξαφνικά, ο Πυθώνας άρχισε να τον πνίγει επιχειρώντας να τον στραγγαλίσει. Ευτυχώς, έσπευσαν οι παρευρισκόμενοι και κατάφεραν να τον ελευθερώσουν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο Σοκ: Πήγε να βγάλει selfie με πύθωνα και…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.