Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας θα πρωταγωνιστήσει βιντεοκλίπ του τράπερ Enilionnaire, γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση.

Ο Αλέξης Κούγιας θα πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ γνωστού τράπερ, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των περισσότερων.

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που θα περιμέναμε να συμμετάσχει σε μουσικό βίντεο κλιπ θα ήταν αναμφίβολα ο Αλέξης Κούγιας.

Τον γνωστό νομικό τον έχουμε συνηθίσει να βρίσκεται σε αίθουσες δικαστηρίων για κάποια υπόθεση που έχει αναλάβει το γραφείο του, ή να μιλά για τον ίδιο λόγο σε κάποιο Μέσο.

Κι όμως ο ανερχόμενος τράπερ Enilionnaire κατάφερε να πείσει τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να πάρει μέρος στο νέο του βίντεο κλιπ!

Λέγεται ότι οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια σε ένα κουρείο, με τον νεαρό τράπερ να του εξηγεί το κόνσεπτ που είχε στο μυαλό του και ο Αλέξης Κούγιας να συμφωνεί.

Οπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ο κ. Κούγιας φαίνεται χαρούμενος που θα συμμετάσχει σε κάτι μάλλον πρωτόγνωρο για εκείνον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση έγινε Viral σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι το «τρέιλερ» για τη συνεργασία αυτή κυκλοφορεί λίγες μόνο ώρες στο διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

Δείτε το παρακάτω