VIRAL

Εστιατόριο και αποστακτήριο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τζιν με χαβιάρι

Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι το τζιν δημιουργήθηκε με πλαγκτόν και το Exmoor Caviar για να δημιουργήσει μια «γευστική, μοναδική και θαυμάσια εμπειρία»
Εστιατόριο και αποστακτήριο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τζιν με χαβιάρι

Ένα υπερσύγχρονο βρετανικό εστιατόριο συνεργάστηκε με ένα αποστακτήριο για να δημιουργήσει ένα τζιν το οποίο θα έχει μια ασυνήθιστη γεύση …χαβιάρι.

Ο άνθρωπος πίσω από το εγχείρημα,ο οποίος έχει  ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin στο Λιντς, στην Αγγλία, συνεργάστηκε με το αποστακτήριο Slingsby για να δημιουργήσει το gin, το οποίο θα έχει το όνομα του εστιατορίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για caviar gin

Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι το τζιν δημιουργήθηκε με πλαγκτόν και το Exmoor Caviar για να δημιουργήσει μια «γευστική, μοναδική και θαυμάσια εμπειρία».

Το τζιν είναι διαθέσιμο ως συστατικό σε ειδικό κοκτέιλ στο εστιατόριο και μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά που μπορούν να αγοραστούν στο εστιατόριο για $ 130.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εστιατόριο και αποστακτήριο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τζιν με χαβιάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.