VIRAL

Οι πιο τραγικές περιγραφές αγώνων που σου έκαψαν το μυαλό

Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο viral περιγραφές αγώνων που έχουμε ακούσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι πιο τραγικές περιγραφές αγώνων που σου έκαψαν το μυαλό

Οι περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, κυρίως σε τοπικό επίπεδο μας έχουν προσφέρει άφθονο γέλιο και μερικές αξέχαστες viral στιγμές.

Από τον… «Σκυλί», τα τοπικά της Κομοτηνής, μέχρι της Αιτωλοακαρνανίας, οι Έλληνες σπίκερ στο τοπικό επίπεδο βρίσκονται συνεχώς σε ένα είδος άτυπου συναγωνισμού για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα γίνει είδηση στο ίντερνετ και θα βρεθεί στα βίντεο των εκπομπών και του Abaluben.

Θυμηθείτε παρακάτω μερικά από τα πιο επικά στιγμιότυπα που μας έχουν χαρίσει οι εκφωνητές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι περιγραφές αγώνων που έμειναν στην ιστορία

1)«ΟΥ ΟΥ Σκυλί!»

Είναι ίσως το πιο viral βίντεο αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπαίνει έστω και λίγο ίντερνετ και να μην έχει ακούσει τον σπίκερ από το τοπικό Πάτρας που περιγράφει την είσοδο σκύλου μέσα στο γήπεδο. Η επική του αντίδραση βρίσκεται δίκαια αυτή τη στιγμή στη κορυφή του ίντερνετ και σας τη παρουσιάζουμε πρώτη.

2) Ο σπίκερ με το «Σκυλί» έχει πει και καλύτερα..

Για τον παραπάνω εκφωνητή αγώνων όμως το στιγμιότυπο με το σκυλί δεν είναι το μόνο αξιομνημόνευτο παράσημο στο βιογραφικό του. Αν κρίνουμε από το βίντεο πιο κάτω και την περιγραφή και πάλι στο τοπικό Πάτρας του αγώνα Αετός Ρίου – Φλόγα Ροδιάς, ο συγκεκριμένος σπίκερ λατρεύει τις αναλυτικές και άκρως ειλικρινείς περιγραφές.

3) «..και η μπάλα βρίσκει το πουλί»

Μία από τις πιο απίστευτες στιγμές που έχουν καταγραφεί σε αγώνα ποδοσφαίρου στη χώρα μας κλήθηκε να περιγράψει ο συγκεκριμένος sportscaster. Πραγματικά αν δεν υπήρχε σε βίντεο δύσκολα κάποιος θα το πίστευε. Πράγματι λοιπόν, η μπάλα βρήκε στο πουλί και ο σπίκερ περιέγραψε ακριβώς αυτό που είδε!

4) Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο την ώρα που μπαίνει γκολ

Άλλη μία επική στιγμή από το παρελθόν, που έφερε στο προσκήνιο το Ράδιο Αρβύλα, με τον συγκεκριμένο εκφωνητή να βάζει τις δουλειές του σε προτεραιότητα καθώς λέει σε έναν φίλο του να περιμένει λίγο στο τηλέφωνο για να περιγράψει το γκολ που έμπαινε εκείνη τη στιγμή. Επικές στιγμές σε μια περιγραφή που χρειάζεται… υπότιτλους για να καταλάβει κάποιος.

5) Περιγραφή κόκκινης κάρτας ή περιγραφή του καιρού;

Σε επίπεδο… νιρβάνας ο συγκεκριμένος εκφωνητής περιγράφει την κόκκινη κάρτα που παίρνει παίκτης σε τοπικό πρωτάθλημα. Πιθανή συγγένεια του συγκεκριμένου δημοσιογράφου με τον Τάσο Αρνιακό ερευνάται μέχρι και αυτή τη στιγμή.

6) Ρεσιτάλ περιγραφής στη Κομοτηνή

Μία από τις πιο ευχάριστες περιγραφές που έχουμε ακούσει ποτέ. Ο συγκεκριμένος εκφωνητής σε τοπικό αγώνα στη Κομοτηνή παρέδωσε μαθήματα για το πως γίνονται οι σωστές περιγραφές αγώνων και ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν μάθει οι νεότεροι από αυτόν.

8) «Άιντε Χασάν… Μπράβο ρε γκουλάρα!»

Μία από τις καλύτερες περιγραφές μας παρέδωσε ο συγκεκριμένος σπίκερ ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ομάδα του. Πάλι από τα τοπικά της Κομοτηνής στα οποία φαίνεται πως υπάρχει πλούσιο θέαμα και ζητάμε να υπάρχει πανελλήνια κάλυψη με τις συγκεκριμένες περιγραφές.

9) Αιτωλοακαρνανία έχεις ταλέντο

Από τα τοπικά της Αιτωλοακαρνανίας με βαριά προφορά ανάλογη της περιοχής, ο συγκεκριμένος εκφωνητής φτιάχνει κοιλιακούς με τα γέλια που προκαλεί η περιγραφή του.

10) Honorable mention: Γιώργος Θαναηλάκης

Οι περιγραφές του έχουν γίνει σήμα κατατεθέν πλέον και αναμένονται με αγωνία σε κάθε μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Θαναηλάκης είναι ίσως ο viral εκφωνητής αυτή τη στιγμή και εμείς δε θα μπορούσαμε να τον παραλείψουμε για να γίνει ολοκληρωμένο και… καλό, πολύ καλό το άρθρο μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι πιο τραγικές περιγραφές αγώνων που σου έκαψαν το μυαλό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.