Έχετε ή θέλετε κάτι σε iPhone, iPad… iΚατι;;;; Σας ενδιαφέρει!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν έχετε iPhone  ή iPad, είναι ένα σημάδι ότι έχετε πολλά χρήματα ή τουλάχιστον έτσι λέει μία καινούργια έρευνα!

Ο λόγος για σχετική έρευνα του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών από οικονομολόγους του Πανεπιστημίου του Σικάγο, οι οποίοι ανέφεραν πως:

«Ποτέ άλλοτε σε όλα τα χρόνια  στα δεδομένα που συγκεντρώνουμε, κανένα μεμονωμένο εμπορικό σήμα δεν είναι δυνατή απόδειξη για την οικονομική κατάσταση του ατόμου που το κατέχει».

Φυσικά η έρευνα δεν είναι απόλυτη αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες και επιφυλάξεις, όμως οι οικονομολόγοι διαπίστωσαν ότι η κατοχή ενός iPhone τους έδωσε 69% πιθανότητα να έχουν δίκιο στις προβλέψεις τους για το αν ο ιδιοκτήτης ήταν ευκατάστατος.

«Γνωρίζοντας αν κάποιος κατέχει ένα iPad ή ένα iPhone μας επιτρέπει να μαντέψουμε σωστά αν το άτομο είναι οικονομικά πιο άνετο».

Αποτέλεσμα εικόνας για iphone

«Η έρευνα δείχνει επίσης ότι η κατοχή ενός τηλεφώνου Android ή η χρήση του Verizon είναι ισχυροί δείκτες υψηλών εισοδημάτων».

Το iPhone είναι ένα προϊόν πολυτελείας που συνήθως κοστίζει περισσότερο από τα ανταγωνιστικά smartphones και αυτό όπως αναφέρει η έρευνα είναι από μόνο του ένα σημάδι.

Εκτός από την έρευνα σχετικά με τις προτιμώμενες μάρκες, το χαρτί NBER περιλαμβάνει επίσης πίνακες στους οποίους αναφέρονται τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες  αλλά και τα περιοδικά που επιλέγουν νοικοκυριά τα οποία τείνουν να έχουν υψηλότερα εισοδήματα.

Δείτε αναλυτικά:

Products and brands associated with high income