Μία επίσκεψη είναι αρκετή για να σε πείσει ότι το Καλαµάκι Ζυµαράκι στην Κηφισιά δεν είναι σαν τα υπόλοιπα µαγαζιά εστίασης που έχεις συνηθίσει να βλέπεις, πόσω µάλλον να επισκέπτεσαι. Και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να το διαπιστώσει κάποιος, από την Τσικνοπέμπτη! Τυλιχτό, καλαµάκια, σκεπαστή, πίτα κλαµπ, σχάρας, φρεσκοκοµµένες σαλάτες και ορεκτικά µοναδικής...

Μία επίσκεψη είναι αρκετή για να σε πείσει ότι το Καλαµάκι Ζυµαράκι στην Κηφισιά δεν είναι σαν τα υπόλοιπα µαγαζιά εστίασης που έχεις συνηθίσει να βλέπεις, πόσω µάλλον να επισκέπτεσαι. Και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να το διαπιστώσει κάποιος, από την Τσικνοπέμπτη!

Τυλιχτό, καλαµάκια, σκεπαστή, πίτα κλαµπ, σχάρας, φρεσκοκοµµένες σαλάτες και ορεκτικά µοναδικής ποιότητας σ’ ένα ξεχωριστό χώρο µε πολύ αγάπη και µεράκι.

Γιατί το Καλαµάκι Ζυµαράκι είναι… το σουβλάκι αλλιώς. Καταξιωµένοι αθλητές στίβου και πρωταθλητές επιλέγουν το Καλαµάκι Ζυµαράκι της Κηφισιάς για τις εβδοµαδιαίες συναντήσεις τους.

Οι αθλητές επιµένουν στις µοναδικές γεύσεις που ετοιµάζει το Καλαµάκι Ζυµαράκι µε την φροντίδα της Αφροδίτης Κελεσίδη, κόρης του βαλκανιονίκη ποδηλασίας, µε την Εθνική Ελλάδος, Ηλία Κελεσίδη.

Στα τιπς του Καλαµάκι Ζυµαράκι συναντάµε τη χειροποίητη βιολογική πίτα που φτιάχνεται επί τόπου την ώρα της παραγγελίας σας, αποκλειστικά για εσάς.

Zymaraki Kalamaki

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί επίσης, η µοναδική, αυθεντική κόκκινη σάλτσα, η οποία φτιάχνεται αποκλειστικά από βιολογικά υλικά για όσουν προσέχουν τη διατροφή τους.

Ο πρωταθλητής του τριπλούν, Σταµάτης Λένης και η επίσης πρωταθλήτρια στο ίδιο άθληµα, σύζυγός του, ∆ήµητρα Μάρκου, επιλέγουν φανατικά το Καλαµάκι Ζυµαράκι για τις εβδοµαδιαίες συναντήσεις του Αθλητικού Οµίλου Κάλλιστος.

Oι δυο πρώην πρωταθλητές του άλµατος τριπλούν δηµιούργησαν ένα αθλητικό όµιλο µε πάνω από 300 παιδιά στις Ακαδηµίες του.

Αθλητές, πρωταθλητές, βαλκανιονίκες και ρέκορντµαν που έχουν µάθει να προσέχουν την διατροφή τους προτιµούν την απαράµιλλη ποιότητα του Καλαµάκι Ζυµαράκι στην Κηφισιά, κάνοντας το µαγαζί ένα στέκι που ξέρει από πρωταθλητισµό.

∆ήµητρα Μάρκου, Σταµάτης Λένης, Ησαΐας Ματιάµπα και Αφροδίτη Κελεσίδη