Κορονοϊός: Άσχημα την πάτησαν δύο Youtubers, που κινδυνεύουν με απέλαση από το Μπαλί, διότι έκαναν μία φάρσα και παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Κορονοϊός: Σε πολύ άσχημους μπελάδες βρίσκονται δύο Youtubers, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με απέλαση από το Μπαλί, λόγω μίας φάρσας.

Συγκεκριμένα, τα διαβατήρια των Τζος Πάλερ Λιν και Λέιλα Σε κατασχέθηκαν από τις αρχές και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αναγκαστούν να φύγουν από την Ινδονησία.

Ο λόγος; Στις 22 Απριλίου ανέβασαν ένα βίντεο στο Youtube, στο οποίο η Σε προσπάθησε να μπει σε ένα παντοπωλείο χωρίς μάσκα, κάτι που τελικώς δεν έγινε.

Στη συνέχεια ο Λιν, ζωγράφισε στο πρόσωπο της μία μάσκα, η οποία ξεγέλασε τους πάντες και τελικώς της επιτράπηκε η είσοδος.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η όλη υπόθεση έγινε viral μετά το βίντεο και μπήκε η αστυνομία στη μέση γιατί στην Ινδονησία εφαρμόζεται με αυστηρότητα το μέτρο της χρήσης μάσκας.

Η αστυνομία μπορεί να επιβάλει πρόστιμα στην πρώτη παράβαση, αλλά και να απελαύνει τους ξένους στη δεύτερη παράβαση.

Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της φάρσας τους, οι δύο YouTuber ζήτησαν συγγνώμη, με βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Λιν στο Instagram.

«Η πρόθεση αυτού του βίντεο δεν ήταν να δείξουμε ασέβεια, ούτε να καλέσουμε οποιονδήποτε να μην φορά μάσκα», ανέφερε ο Λιν και συμπλήρωσε πως στόχος ήταν να διασκεδάσει τον κόσμο, καθώς αυτή είναι η δουλειά του. «Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω» ανέφερε ακόμη στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης: