Ο Τζορτζ Χέρμαν Ρουθ τζούνιορ, πιο γνωστός με τα προσωνύμια Μπέιμπ Ρουθ (Babe Ruth) ή Μπαμπίνο (The Bambino) ή Σουλτάνος των βολών (The Sultan of Swat), ήταν σπουδαίος Αμερικανός παίκτης του μπέιζμπολ, που αγωνίστηκε στην Επαγγελματική Λίγκα (Major League Baseball) από το 1914 ως το 1935. Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια ανέφερε ότι η κάρτα μπέιζμπολ του Babe Ruth που αγόρασε για $2 από ένα...

Ο Τζορτζ Χέρμαν Ρουθ τζούνιορ, πιο γνωστός με τα προσωνύμια Μπέιμπ Ρουθ (Babe Ruth) ή Μπαμπίνο (The Bambino) ή Σουλτάνος των βολών (The Sultan of Swat), ήταν σπουδαίος Αμερικανός παίκτης του μπέιζμπολ, που αγωνίστηκε στην Επαγγελματική Λίγκα (Major League Baseball) από το 1914 ως το 1935.

Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια ανέφερε ότι η κάρτα μπέιζμπολ του Babe Ruth που αγόρασε για $2 από ένα κατάστημα με συλλεκτικά είδη μπορεί τελικά να αξίζει εκατομμύρια.

Ο Ντέιλ Μπέιλ δήλωσε ότι είδε την κάρτα με τιμή 8 δολάρια στο Action Sports and Coin στο Sparks και κατέληξε να την πληρώσει μόνο 2 δολάρια επειδή το κατάστημα είχε μια και μόνο πώληση εκείνη την ημέρα.

Είπε μάλιστα πως ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι η κάρτα μπορεί να είναι μια αυθεντική κάρτα Shotwell W-575-1 του διάσημου παίκτη του μπέιζμπολ, μια εξαιρετικά σπάνια συλλεκτική με μόνο δύο γνωστά αντίγραφα.

Ο Μπολ δήλωσε ότι έψαξε την κάρτα online για αρκετές ημέρες πριν ανακαλύψει ότι μπορεί να είναι μία από τις σπάνιες κάρτες που εκτυπώθηκαν από την Shotwell Company το 1921.

Ο συλλέκτης είπε ότι εξέτασε την κάρτα από έναν εμπειρογνώμονα με αντίκες στο Beverly Hills, ο οποίος έκρινε πως το στοιχείο είναι γνήσιο. Είπε ότι η κάρτα πρέπει να επικυρωθεί και να βαθμολογηθεί από την εταιρεία Beckett προτού η θέση της να γίνει επίσημη.

Ο Μπολ δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να πουλήσει την κάρτα – αλλά όχι για λιγότερο από 2 εκατομμύρια δολάρια.