«Αυτό το μουσείο είναι ένα όνειρο για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα κομμάτια και τις εκθέσεις σε νέα ακροατήρια»

Το Αμερικανικό Kennel Club χαιρετίζει τη δημιουργία του Μουσείου Σκύλων της Νέας Υόρκης, ενός μουσείου αφιερωμένου αποκλειστικά στην υψηλή τέχνη για σκύλους.

Το AKC δήλωσε ότι το μουσείο, το οποίο επιστρέφει επίσημα στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή μετά τη μετακίνησή του στο Σαιντ Λούις το 1986, θα παρουσιάσει έργα καλλιτεχνών όπως ο Sir Edwin Landseer, ο Maud Earl και ο Arthur Wardle.

Το μουσείο περιλαμβάνει επίσης έναν εκπαιδευτικό χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τις διάφορες ράτσες σκυλιών και ένα «εικονικό σκυλί» που μαθαίνει κόλπα με βάση τα χέρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για dog museum new york

«Είναι συναρπαστικό το γεγονός πως αυτή τη συλλογή θα έρθει πίσω στη Νέα Υόρκη», δήλωσε στο WABC-TV ο Alan Fausel, εκτελεστικός διευθυντής του Μουσείου του σκύλου του AKC.

«Αυτό το μουσείο είναι ένα όνειρο για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα κομμάτια και τις εκθέσεις σε νέα ακροατήρια».

Δείτε το βίντεο: