Η τελευταία πανσέληνος του έτους, όπως αυτή ανέτειλε πάνω από την Ακρόπολη, ήταν η επιλογήτου National Geographic για να αποχαιρετήσει το 2018. Η εντυπωσιακή φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 22 Δεκεμβρίου, ανήκει στον 37χρονο βραβευμένο με Πούλιτζερ Ισραηλινό φωτορεπόρτερ, Muhammed Muheisen και στην οποία φαίνεται το φως του φεγγαριού να να λούζει τον Παρθενώνα. Όπως ήταν...

Η τελευταία πανσέληνος του έτους, όπως αυτή ανέτειλε πάνω από την Ακρόπολη, ήταν η επιλογήτου National Geographic για να αποχαιρετήσει το 2018.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 22 Δεκεμβρίου, ανήκει στον 37χρονο βραβευμένο με Πούλιτζερ Ισραηλινό φωτορεπόρτερ, Muhammed Muheisen και στην οποία φαίνεται το φως του φεγγαριού να να λούζει τον Παρθενώνα.

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη φωτογραφία  που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του National Geographic στο Instagram έκλεψε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας πάνω από 1,1 εκατομμύριο like και τους followers ανά τον κόσμο να εκφράζουν τον απόλυτο θαυμασμό τους, τόσο για την πανσέληνο, όσο και για την Ελλάδα.

Ο ίδιος ο φωτογράφος σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό δείχνει καρέ καρέ πώς έστησε την κάμερά του για να απαθανατίσει το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/BruTVtDBQYQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Br6kwQiAdBF/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: Πρώτο Θέμα