Νίκος Χαρδαλιάς: Η Κατερίνα Χαλκιά έχει ύψος 182 εκατοστα όμως φαίνεται «γίγαντας» δίπλα στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη. Χωρίς αμβιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές των ημερών είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα. Το αυστηρό του ύφος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του...

Νίκος Χαρδαλιάς: Η Κατερίνα Χαλκιά έχει ύψος 182 εκατοστα όμως φαίνεται «γίγαντας» δίπλα στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Χωρίς αμβιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές των ημερών είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το αυστηρό του ύφος έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου, ειδικά το ωραίο φύλλο.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία ο υφυπουργός δεν είναι και… πρώτο μπόι, αφού δίπλα στην μπασκετμπολίτρια Κατερίνα Χαλκιά μοιάζει με τον… μικρό της αδελφό.

Η κα Χαλκιά δεν φαίνεται να φορά ψηλό τακούνι αλλά και να φορα δεν θα είναι πάνω από πέντε – επτά πόντους, άρα στο σύνολο το ύψος της δεν πρέπει να ξεπερνά τα 190 εκατοστά.

Με μία πρώτη ματιά ο Νίκος Χαρδαλιάς μόλις που ξεπερνά τα 168 με 170 εκατοστά.